**Ques:- Number Series 8,9,11,14,,18,23,?**

**Ques:- How soon can you travel down to any Location posted U?**

**Ques:- The sum of five consecutive even numbers of set x is 440. Find the sum of a different set of five consecutive integers whose second least number is 121 less than double the least number of set x?**

**Ques:- A trader bought a car at 20% discount on its original price. He sold it at a 40% increase on the price he bought it. What percent of profit did he make on the original price?**

**Recent Answer**: :

12 %

**Ques:- You have a biased coin in which the probability of getting a head is 51%. Create an event out of this coin which has a probability of 25%.**

**Ques:- Two trains of equal length when moving in opposite direction takes 5 sec. to cross each other completely and when moving in same direction takes 15 sec. Find the ratio of their speed.**

**Recent Answer**: :

Let’s assume the length of each train is ‘L’ and the speeds of the two trains are ‘V₁’ and ‘V₂’ respectively.

When the trains are moving in the opposite direction, their relative speed is the sum of their individual speeds. The total distance they need to cover is the sum of their lengths. Since they cross each other completely in 5 seconds, we can set up the following equation:

(V₁ + V₂) × 5 = 2L

When the trains are moving in the same direction, their relative speed is the difference between their individual speeds. The total distance they need to cover is the difference between their lengths. Since they cross each other completely in 15 seconds, we can set up the following equation:

(V₁ – V₂) × 15 = 2L

Now, let’s solve these equations to find the ratio of their speeds.

From the first equation, we have:

(V₁ + V₂) × 5 = 2L

V₁ + V₂ = (2L) / 5

From the second equation, we have:

(V₁ – V₂) × 15 = 2L

V₁ – V₂ = (2L) / 15

Let’s add these two equations together:

V₁ + V₂ + V₁ – V₂ = (2L) / 5 + (2L) / 15

2V₁ = (6L + 2L) / 15

2V₁ = (8L) / 15

V₁ = (4L) / 15

So, the speed of the first train is (4L) / 15.

Now, let’s substitute this value back into the first equation to find V₂:

(4L) / 15 + V₂ = (2L) / 5

V₂ = (2L) / 5 – (4L) / 15

V₂ = (6L – 4L) / 15

V₂ = (2L) / 15

Therefore, the speed of the second train is (2L) / 15.

The ratio of their speeds is given by:

(V₁ / V₂) = ((4L) / 15) / ((2L) / 15)

(V₁ / V₂) = 4L / 2L

(V₁ / V₂) = 2

So, the ratio of their speeds is 2:1.

**Ques:- Intro and family background.**

**Ques:- What do you look for in a job?**

**Ques:- Examination passed from and either training was done or not?**

**Ques:- What do you mean by bpo?**

**Recent Answer**: :

Business Process Outsourcing, or BPO, refers to the process of contracting standard business functions to be handled by a party outside of the company.

BPO is the abbreviation for business process outsourcing, which refers to when companies outsource business processes to a third-party (external) company.

**Ques:- what is the angle between teo hands of a clock when time is 8-30?**

**Recent Answer**: :

75 degrees

30h – 11/2 m = 240 – 165 = 75 ..

**Ques:- Why you left your previous company?**

**Ques:- The sum of four consecutive even numbers is 36. Find the sum of the squares of these numbers?**

**Recent Answer**: :

6+8+10+10= 36

6²+8²+10²+12²=344

**Ques:- Find the odd man out:**

41, 43, 47, 53, 61, 71, 73, 81

41, 43, 47, 53, 61, 71, 73, 81

**Recent Answer**: :

81

**Ques:- How do you establish working relationships with new people?**

**Ques:- What is the selling price of a car? cost of car is Rs 60 & profit 10% profit over selling price**

**Recent Answer**: :

Actual price is RS.60 and (plus)he got profit of 10%. So 60+ 10%(60) = 66

**Ques:- A moves 3 kms east from his starting point . He then travels 5 kms north. From that point he moves 8 kms to the east. How far is A from his starting point?**

**Recent Answer**: :

16

**Ques:- ?Why your marks decreased in college?**

**Ques:- Complete the series. 1/2, 3/4, 5/8, 7/16, ?**

**Recent Answer**: :

9/32

**Ques:- How would you describe your basic leadership style? Give specific examples of how you practice this?**

**Ques:- Rajan got married 8 years ago. His present age is 6/5 times his age at the time of his marriage. Rajan’s sister was 10 years younger to him at the time of his marriage. The age of Rajan’s sister is:**

**Recent Answer**: :

38 years

Let Rajan’s present age be x years. Then, his age at the time of marriage = (x – 8) years.

x = 65(x−8)

⇒5x=6x−48

⇒x=48 years

Rajan’s sister’s age at the time of his marriage = (x – 8) – 10 = (x – 18) = 30 years

∴ Rajan’s sister’s present age = (30 + 8) years = 38 years

**Ques:- WHAT IS YOU EXPERIENCE**

**Ques:- Where have you saved money handled more with less or found other ways to cut cost or increase productivity?**

**Ques:- How do you rate honesty & Integrity.**

**Ques:- A man misses a bus by 40 minutes if he travels at 30 kmph. If he travels at 40 kmph, then also he misses the bus by 10 minutes. What is the minimum speed required to catch the bus on time?**

**Recent Answer**: :

the answer is 45 km/h

Define x:

Let the total distance be x.

Find the time needed in terms of x for speed at 30 km/h:

Find the time needed in term of x for 40 km./h:

Find the difference in time:

Solve x:

Find the total time needed to for the whole journey:

Given that he was 40 mins late:

Find the minimum speed needed:

Answer: The minimum speed is 45 km/h

**Ques:- How much experience do you have in this transportation field?**

**Ques:- A train covered x km at 40 kmph and another 2x km at 20 kmph. Find the average speed of the train in covering the entire 3x km.**

**Recent Answer**: :

24kmph

time taken = x/40 + 2x/20

=> x=8

so, 3x = 24

**Ques:- How do you react to a critical situation? (Explain a situation)**

**Ques:- P and Q together can do a work in 6 days. If P alone can do it in 15 days. In how many days can Q alone do it?**

**Recent Answer**: :

Assume Q can do the work alone in Q days:

work of a day by both P and Q =>

(1/15) + (1/Q ) = 1/6

solving this Q = 10.

**Ques:- We are sitting across a round circular table ( Me and you ) and we start a game of taking trns in placing a coin on the table ( i.e. I put one coin and then you put one coin and so on ) the last person who is not able to put the coin on table losses.If you start this game who will win this game ? And what strategy you will apply to increase your probability of winning this game. Assumptions Size of table is much larger then the size of coin Both of us have infinite supply of same sized coins.**

Recent Answer: Added by Admin On 2020-05-17 11:59:54:8+1=9

9+2=11

11+3=14

14+4=18

18+5=23

and finally

23+6=29